Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k digestořím
- Je to filtr, nic jiného tam nejde dát
neznám
- Pasuje
- Materiál
jednoduché objednání, rychlé dodání
Pasuje i do 20 let stare digestore Elektrolux, pro kterou uz sam Elektrolux tento dil nenabizi.
Filtry jsou shodné s mnohem dražšími originály Ikea
žádná
nic
- dobrý výrobek
- tichý chod
- kvalitní výrobek, snadná instalace
Produkt je zatím pouze nainstalován
Lze nastříhat na požadovaný rozměr. Obsahuje i uhlíkový filtr.
- Provedení, silný nerez vyztužený plastem + černé sklo. nekroutí se:-)
- Cena, za kus nerezy a skla docela přehnané.
Čelní dekorační panel pro odsavač od firmy BOSCH. V provedení černé sklo – nerez. Vhodné pro odsavače par DFR067A52, DFL064W53, DFL063W56. Provedení (opracování) je velice pěkné. Instalace jednoduchá – pomocí dvou samořezných šroubů. Čelo je po instalaci výškově nastavitelné – dá se doladit jeho poloha pro optimální vzhled.
Byl mi doporučen prodejcem uhlíkový filtr který úplně nepasoval po menší úpravě šel dopasovat
- Filtr je doslova tdn samej co byl originalne v modelu LFG716R i kdyz na strankach Electroluxu dle PNC ne, smesne;)
- Dobre se nasazuje, prace na 15 sekund
- Electrolux ma bordel v modelech uhlikovych filtru na vlastnich strankach, dle PNC by tam nemel byt coz je blbost, je to to same co tam v originalu bylo.
Pri beznem vareni parkrat do tydne filtr vydrzel cca rok v rezimu rekuperace v dobre vetrane mistnosti kdy se filtr na mastnotu pravidelne myl v mycce.Asi tolik...
- jednoduchá montáž do odsavače
- vyšší cena
Nekvalitní výrobek,místy nelícuje,chybí zpětná klapka u 100mm průměru.Tentýž výrobek zakoupený cca před 10lety,byl daleko lépe zpracován.Fungoval až dodnes bez problémů.
Produkt vypadá jako v popisu, snad bude i dobře fungovat. Jedno balení mi vyjde na dvě výměny, použil jsem polovinu do své digestoře.
Na obrázku je uvedený úplně jiný filtr než mi přišel poštou, vůbec mi nesedí a nemá vůbec ten nasazovací výřez ve střední části. Rád bych produkt vrátil, můžete mi prosím poslat znovu fakturu, nemohu ji najít. Děkuji.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »